Trefl Csoport

A Trefl Csoport az egyik vezető vállalatcsoport Pomeránia területén, mely  társaságait 1985 óta fejleszti. A Csoport tagjai gyártó és kereskedelmi cégek, valamint három sporttal foglalkozó társaság és egy média.

A Trefl Csoport fő tevékenységi területe puzzle, társasjátékok és játékkártyák gyártása. A Trefl Rt. 2008 óta SIKU autómodelleket forgalmaz, és kizárólagos fogalmazója a VTech márkájú elektronikus oktató játékoknak Lengyelországban.

A Trefl Csoport tevékenységének fontos területe a sport fejlesztése Pomeránia területén. Jelenleg a cégnek három sport társasága van, amelyek az alábbi csapatokat támogatják: Trefl Sopot (férfi kosárlabda), valamint Lotos Trefl Gdańsk (férfi röplabda) és PGE Atom Trefl Sopot (női röplabda). Mindegyik csapat jelenleg a legmagasabb szinten vesz részt a lengyelországi liga mérkőzésekben.

A Trefl a tulajdonosa a Baltic Media Group média cégnek is. Ehhez tartozik egy napi online TV adás, a Pomorska TV, valamint egy online sport televízió a Trefl TV.

A Trefl csoport stratégiájának lényeges eleme a vállalati felelősségvállalás, amely a termékek biztonságossága iránti különleges figyelemben, a sportcsapatok és sport kezdeményezések támogatásában, a természetes környezetről való gondoskodásban valamint a jótékonysági szervezetek segítésében mutatkozik meg.

2014 végén a Trefl Csoport 500 főt foglalkoztatott.
A Trefl termékeit a világ több mint 50 országába exportálják.