Küldetés

A küldetésünk
A Trefl egy családi cég. A Gyerekekre és a Szüleikre gondolva alkotunk. Azt akarjuk, hogy az érdekes és biztonságos játékaink ötletet adjanak a világ megismeréséhez, a pozitív hozzáállás kialakításához, valamint a közös időtöltéshez. A puzzle, a társasjáték és a kártya az üzletünk alapja. Szeretnénk az Ügyfeleink, Szállítóink és Dolgozóink megbízható partnere lenni. A sportot társadalmi felelősségként fogjuk fel. A sport egyben a promóció eszköze a cégünk, de a régió és az ország számára is.

A Márkánk
A Trefl közös érzelem. Közös játék és kaland, felfedezés és megismerés, a győzelem öröme és a vesztés íze, fair-play vetélkedés és drukkolás - ezek a márkánk kulcsszavai.

A logó története
A Trefl és az első logó 1985-ben jött létre. A kezdetektől a logó a treff kártya jelén alapult. A jelenlegi logó a hagyományokhoz kötődik, kiemeli a dinamizmust, az örömöt és a közösséget.

Stratégiai céljaink
A 29 éves tapasztalatunkra, valamint elkötelezett emberekre alapozva szeretnénk építeni a céget, amely piacvezetővé válik a saját játékkategóriájában Lengyelországban, és ugyanakkor emblémájává válik a lengyel játékgyártó cégeknek egész Európában.

Törekszünk arra, hogy a cégnek stabil növekedést biztosítsunk, aminek alapja:

  • a termékek innovatív volta, és a dolgozóink kreativitása, földrajzi terjeszkedése a piacokon egész Európában, különös tekintettel a kelet-közép-európai országokra,
  • a célok összehangolása a kulcsfontosságú partnereinkkel (ügyfelek, licencadók, szállítók), a termékek minősége, a modern technológia, valamint a hatékony költséggazdálkodás,
  • a termékek innovatív volta és a dolgozóink kreativitása, a célok összehangolása a kulcsfontosságú partnereinkkel (ügyfelek, licencadók, szállítók),
  • a termékek minősége, a modern technológia, valamint a hatékony költséggazdálkodás.

A sportklubjaink támogatásával fejleszteni kívánjuk a drukkerek közösségét, és propagálni kívánjuk értékeinket - a dinamizmust, partnerséget, közösséget, optimizmust, a fair-play játékot, a rugalmasságot, valamint építeni kívánjuk a márkánk értékét. Arra vágyunk, hogy a termékeinket ismerjék és szeressék egész Európában, a Trefl pedig globális céggé váljon!